Optredens

Onregelmatig treden we op, in kerkjes, tehuizen, buurthuizen of organiseren we zelf een feestavond met zang.

Op 22 december geven we ons kerstconcert in het middeleeuwse kerkje in Zuidwolde of in het kerkje van het Pelster Gasthuis. Aanvang 15.00 uur

Op 9 mei 2020 geven we het concert van ons nieuw te starten project “Oorlog en Vrede”. Nadere informatie volgt.

In het kader van de festiviteiten rond 75 jaar bevrijding zijn er plannen om massaal “Ode an die Freude” (Beethovens 9e) te zingen op de Grote Markt. Wellicht doen wij daar ook aan mee, gerelateerd aan ons project.

Word ook Vriend van het Karrekoor!
Dat kan al vanaf € 10,- per jaar. Dan steun je het Karrekoor, krijg je korting op de entreeprijs van onze optredens en houden we je per e-mail op de hoogte van concerten en speciale Vriendenacties.
Stuur een e-mail naar info@karrekoor.nl om je aan te melden. Je krijgt dan een e-mail met gegevens over onze Vriendenactie, bankrekening etc.

Reacties zijn gesloten.