Optredens

Onregelmatig treden we op, in kerkjes, tehuizen, buurthuizen of organiseren we zelf een feestavond met zang.

Op 19 december 2021 geven we ons eerste post-corona-concert, een kerstconcert in het middeleeuwse kerkje in Zuidwolde. Aanvang 16.00 uur.

Het lustrumconcert/-feest, oorspronkelijk gepland voor 9 mei 2020, vindt nu plaats op 23 april 2022 in het Vinkhuys, om 20.0 uur.

Word ook Vriend van het Karrekoor!
Dat kan al vanaf € 10,- per jaar. Dan steun je het Karrekoor, krijg je korting op de entreeprijs van onze optredens en houden we je per e-mail op de hoogte van concerten en speciale Vriendenacties.
Stuur een e-mail naar info@karrekoor.nl om je aan te melden. Je krijgt dan een e-mail met gegevens over onze Vriendenactie, bankrekening etc.

Reacties zijn gesloten.