Optredens

Onregelmatig treden we op, in kerkjes, tehuizen, buurthuizen of organiseren we zelf een feestavond met zang.

Op 22 december 2020 gaven we ons laatste pre-corona-concert, een kerstconcert in het middeleeuwse kerkje in Zuidwolde.

Het lustrumconcert/-feest, gepland voor 9 mei 2020, met thema “Oorlog en Vrede” kon als gevolg van de corona-pandemie niet doorgaan. Ook alle andere geplande optredens voor 2020 zijn van de agenda geschrapt. Verschuiven naar 2021 bleek ook nog te gewaagd.
We rekenen voor 2022 op nieuwe kansen!

Word ook Vriend van het Karrekoor!
Dat kan al vanaf € 10,- per jaar. Dan steun je het Karrekoor, krijg je korting op de entreeprijs van onze optredens en houden we je per e-mail op de hoogte van concerten en speciale Vriendenacties.
Stuur een e-mail naar info@karrekoor.nl om je aan te melden. Je krijgt dan een e-mail met gegevens over onze Vriendenactie, bankrekening etc.

Reacties zijn gesloten.